Magnus Carlsen (24) med røverkjøp til 20 millioner

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/5/6/3/mattogpatt.no/httpd.www/wp-content/themes/mh_newsdesk/includes/mh-custom-functions.php on line 123

Verdensmester Magnus Carlsen har gjort sin første store investering. 24-åringen har nå kjøpt en tre etasjers enebolig i Holmenkollen. Det melder VG tirsdag ettermiddag.

Eneboligen går over tre etasjer og har tre garasjer. Den beskrives ellers som solrik, romslig og innholdsrik. Og prisen? 19,5 millioner kroner.

Boligen, som er fra 1985 og pusset opp to ganger i 2004 og 2007, skal ha blitt forsøkt solgt i to år uten hell. Nå ble den til slutt solgt på det private markedet. Den opprinnelige taksten var satt til 26 millioner i 2013 og 23 millioner i fjor.

LES OGSÅ: De vanvittige Magnus Carlsen-tallene som forbløffer

Prisen endte dermed på 3,5 millioner kroner under forrige takst. Alt tyder dermed på at verdensmesteren har gjort et godt kjøp.

– Det er mye bolig for pengene, hvis man sammenligner med de områdene som har vært hakket mer populære de siste årene. En fornuftig og god pris på en stor og flott bolig, sier ansvarlig megler Christoffer Askjer til VG.

Pappa Carlsen – en spøkefugl

24-åringen har vært leieboer på Majorstua siden 2013, og skal fortsatt bo der inntil videre. Foreldrene bor på Haslum i Bærum der også Magnus selv har sin bostedsadresse.

Så gjenstår det å se om Magnus får plass til alt sjakkmateriellet sitt i den drøyt 500 kvadratmeter store kåken.

– Han har ikke tenkt å flytte dit med det første. Men den kan brukes til treningsleirer og oppbevaring av alt sjakkmateriell som bøker og permer, sier spøkefugl og pappa Henrik Carlsen til VG.

At pappa Henrik er kjent som en stor spøkefugl, har opplagt gått mange hus forbi.

(Besøkt 2 351 ganger, 1 besøk i dag)