EnterCard sponser skandinavisk toppturnering i sjakk

Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/5/6/3/mattogpatt.no/httpd.www/wp-content/themes/mh_newsdesk/includes/mh-custom-functions.php on line 123

Det skandinaviske kredittselskapet EnterCard er hovedsamarbeidspartner og navnesponsor for en ny turnering der de beste skandinaviske spillerne skal kjempe om den 10. plassen i superturneringen Norway Chess. Sponsoravtalen er inngått med Norges Sjakkforbund som er teknisk arrangør av turneringen. EnterCard Chess Qualifier gjennomføres 10.- 15. mai i Oslo.

– EnterCard er et selskap som er avhenging av analytisk kompetanse. For å skape et konkuransedyktig næringsliv for framtida, trenger Skandinavia flere unge som stimuleres til analytisk mestring. Gjennom EnterCard Chess Qualifier vil vi få se analytisk mestring på toppnivå, uttaler Freddy Syversen som er konsernsjef i EnterCard Group.

Magnus Carlsen som allerede er kvalifisert til Norway Chess skal bidra aktivt i gjennomføringen av kvalifiseringsturneringen som kommentator.

EnterCard har fra tidligere et langsiktig samarbeid innen samfunnsansvar (CSR) med Norges Sjakkforbund. Samarbeidet innebærer blant annet at sjakkforbundet lærer opp EnterCard-ansatte til å undervise i sjakk som frivillige i skolefritidsordningen på enkelte skoler.

EnterCard benytter sitt sponsorat til å la noen av barna de underviser i sjakk få møte toppspillerne under turneringen.

– Norges sjakkforbund ser med glede den sjanse denne turneringen gir norske og skandinaviske spillere til å spille blant verdens desidert sterkeste spillere. Entercard som hovedsponsor gir ett betydelig bidrag til at dette skjer, uttaler Jøran Aulin-Jansson , president i Norges sjakkforbund

Her er den foreløpigelisten over spillerene som skal kjempe om den siste plassen i Norway Chess under EnterCard Chess Qualifier:

Norge:Aryan Tari, Jon Ludvig Hammer og Simen Agdestein
Danmark: Curt Hansen
Sverige:Nils Grandelius

Sjakkforbundet jobber også med å få med en ytterligere ung lovende spiller til som skal kjempe om den siste plassen i Norway Chess.

EnterCard er et nordisk selskap som leverer smarte betalings- og finansieringsløsninger til 1,7 millioner kunder. EnterCard ble etablert i 2005 som et joint venture mellom Swedbank og Barclays Bank. Vi tilbyr kredittkort og forbrukslån tilpasset kundenes behov, både i samarbeid med banker, organisasjoner og forhandlere, og gjennom vårt eget forbrukermerke re:member. EnterCard har 400 ansatte fordelt i Stockholm, Oslo, Trondheim og København.

(Besøkt 237 ganger, 1 besøk i dag)