Godt Magnus-resultat i veledighetssimultan

Magnus gjorde et godt resultat i tirsdagens veldighetssimultan på Internet Chess Club til inntekt for den serbiske stormesteren Dusan Popovic.

Det endte til slutt med 20 seire, 5 remiser og 1 tap etter drøyt 2 1/2 timers spill. Men minst to av spillerne ble utrolig nok tatt for bruk av ulovlige hjelpemidler. Ganske trist med tanke på at spillerne hadde donert summer opp mot $500 dollar, eller 2500 norske kroner til saken for å kunne spille mot stormesteren. Her får de sjansen til å få spille mot en av verdens største sjakktalenter noensinne, i en veledighetssimultan, også klarer de ikke å motstå «fristelsen»?

Uansett resultat i simultanen, er både ICC-administrasjonen og Popovic selv overveldet over donasjonene som trolig er kommet opp i godt over $10 000. Stor takk går selvsagt til Magnus Carlsen som viste en storhet ved å stille opp for en god sak!

(Besøkt 156 ganger, 1 besøk i dag)