Godt Magnus-resultat i veledighetssimultan

Magnus gjorde et godt resultat i tirsdagens veldighetssimultan på Internet Chess Club til inntekt for den serbiske stormesteren Dusan Popovic.

Det endte til slutt med 20 seire, 5 remiser og 1 tap etter drøyt 2 1/2 timers spill. Men minst to av spillerne ble utrolig nok tatt for bruk av ulovlige hjelpemidler. Ganske trist med tanke på at spillerne hadde donert summer opp mot $500 dollar, eller 2500 norske kroner til saken for å kunne spille mot stormesteren. Her får de sjansen til å få spille mot en av verdens største sjakktalenter noensinne, i en veledighetssimultan, også klarer de ikke å motstå «fristelsen»?

Uansett resultat i simultanen, er både ICC-administrasjonen og Popovic selv overveldet over donasjonene som trolig er kommet opp i godt over $10 000. Stor takk går selvsagt til Magnus Carlsen som viste en storhet ved å stille opp for en god sak!

(Besøkt 166 ganger, 1 besøk i dag)

4 kommentarer på "Godt Magnus-resultat i veledighetssimultan"

  1. Hvor så du resultatene?
    Og ligger partiene noe sted?

  2. Resultatene finnes på ICC. Jeg har ikke samlet partiene enda, men inntil dette gjøres, kan du se partiene ved hjelp av «liblist MagnusSimul».

  3. Ok, takk skal du ha! 🙂
    Jeg har ikke ICC konto så jeg får vente i spenning 🙂

    -T

  4. Hi! can we xlink with my chess blog which features daily chess updates and news? just let me know and i’ll add you..thank you.

Stengt for kommentarer.