Magnus på delt 2. plass før siste runde

GM Magnus Carlsen er på delt 2. plass i Biel Chess Festival før siste runde spilles i dag.

Når en runde gjenstår av Biel Chess Festival, er Magnus Carlsen på 2. plass med 5 ½ poeng, sammen med russeren Evgeny Alekseev. Kubaneren Lenier Dominguez har dominert og leder fortjent med et helt poeng foran Alekseev og Magnus med 6 ½ poeng.

Med seier med hvit over Alexander Onischuk i dag kan Magnus nå forventet score. Dersom Dominguez mot alle odds skulle tape med svart for Etienne Bacrot og Magnus og Alekseev vinner, skal det etter all sannsynlighet spilles stikkamp om turneringsseieren.

For mer om gårsdagens runde der Magnus med nød og neppe holdt remis mot Dominguez i Dragen, henvises det til Sjakkfantomets glimrende betraktninger. Se også omtale hos ChessBase, ChessVibes og Nettavisen.

Se også en sak om Magnus i den tyskspråklige sveitsiske avisen Tages-Anzeiger. De som ikke anser seg like stødig i tysk, kan forsøke å tyde oversettelsen av artikkelen.

(Besøkt 124 ganger, 1 besøk i dag)

1 kommentar på "Magnus på delt 2. plass før siste runde"

  1. Ja det var jaggu litt av enoversettelse av artikkelen.. Konkluderer med at maskiner oversetter dårlig;-)

    reneste vissvass 😉

    Ellers en flott blogg TARJEI

Stengt for kommentarer.