Mer dramatikk med Kovachev

Mens ledende IM Jon Ludvig Hammer spilte remis med svart på 1. bord mot IM Torbjørn R. Hansen, ble det etter sju timer dramatikk på 2. bord mellom Daniel Jakobsen Kovachev og toer IM Espen Lie i 6. runde av eliteklassen i Landsturneringen i Tønsberg.

OSS-spilleren Daniel Jakobsen Kovachev var involvert i et dramatisk parti i 1. runde og gikk matt mot IM Øystein Hole i vinststilling. I går skjedde det igjen da Kovachev i remisstilling mot toer IM Espen Lie tapte på tid og heller ikke rakk å fremme et remiskrav ovenfor dommeren.

Dermed har Espen Lie tatt igjen Jon Ludvig på resultatlisten og duoen deler nå ledelsen med 5 poeng, et helt poeng foran GM Berge Østenstad på 4 poeng. I dag møter unge Hammer IM Frode Elsness, mens yngste Lie skal opp mot IM Torbjørn R. Hansen. Partiene kan følges direkte fra 11:00.

Resultatliste etter runde 6:
1-2. IM Jon Ludvig Hammer og IM Espen Lie 5 poeng
3. GM Berge Østenstad 4 peong
4-7: IM Torbjørn R. Hansen, GM Kjetil A. Lie, IM Frode Elsness, IM Roy H. Fyllingen 3,5 poeng

Foto: Arne Tjølsen

(Besøkt 113 ganger, 1 besøk i dag)

1 kommentar på "Mer dramatikk med Kovachev"

  1. Takk for forklaringen ang. tapet til Kovachev. Håper han har bedre uttelling heretter.
    -kt

Stengt for kommentarer.