Karjakin knuste Short

Sergey Karjakin gjorde kort prossess med sin tidligere trener Nigel Short i hurtigsjakkmatchen Life 🙂 Chess Match i Ukraina.

Det var vel ikke mange som heller hadde regnet med at tidligere VM-Utfordrer Nigel Short skulle klare å hamle opp med sin tidligere elev, men unggutten feide i hvert fall all tvil vekk fra brettet. Det at Short og Karjakin for noen år siden var involvert i en bilulykke i Ukraina, bidro nok til at denne matchen fant sted.

18-åringen åpnet med tre strake seire og ledet 4-1 halvveis. Short fikk deretter et par trøsteseire og kunne redde æren ved å vinne de to siste partiene. I stedet for 5.5-4.5 ble det derimot knusende sifre 7.5-2.5 i Karjakins favør.

Les mer hos ChessBase, ChessDom og den offisielle hjemmesiden.

(Besøkt 84 ganger, 1 besøk i dag)