Morozevich med nytt kanonresultat?

Sergey Movsesian - Alexander MorozevichGM Alexander Morozevich tok sin andre strake seier i 3. runde av superturneringen i Sarajevo, Bosnia da han beseiret GM Sergei Movsesian på elegant vis. Samtidig endte både Sokolov – Dominguez og Timofeev – Predojevic remis, dermed er Morozevich alene i tet med 2½ poeng.

Morozevich har for vane å dominere slike turneringer fullstendig, med mindre Magnus Carlsen er på deltakerlisten. Etter denne runden, har russeren passert Vasily Ivanchuk på Hans Arild Rundes live-liste og er nå på 3. plass med 2781. Kan 29-åringen passere Kramniks 2788 i løpet av turneringen?

4. runde spilles i dag med start 13:30. Da møtes Predojevic – Movsesian, Dominguez – Moroevich og Timofeev – Sokolov. Partiene kan følges direkte på ICC. Se også dekning hos The Week in Chess.

(Besøkt 108 ganger, 1 besøk i dag)