Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

Yin

Members
 • Content count

  75
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Yin last won the day on February 12 2017

Yin had the most liked content!

Community Reputation

108 Excellent

About Yin

 • Rank
  Advanced Member
 1. Altibox Norway Chess 2019

  Hadde vært så kult om Magnus slo Caruana idag med svart .. sånn bare fordi Men blir artig å følge med likevel, uansett hvordan det går. Virkelig gøy at Magnus gjør det så ufattelig bra for tiden. At han også vinner Norway Chess (med stil!) sier mye om hvor sterkt han står mentalt nå, i forhold til bare få år tilbake. Da kunne du se at å vinne på hjemmebane var nesten "for viktig" for ham.
 2. Grenke Chess Classic 2019

  Hurra!!!! Han vant!!!!
 3. Grenke Chess Classic 2019

  Oooog nuh Carlsen–Vachier-Lagrave, analysis after 22… Rb4 Score: +2.33
 4. Paris Grand Chess Tour

  Hurra!!! Så bra!! EDIT: "Hurra for seier" .. um .. jeg jublet ikke for en "irritert Magnus" .. (hehe)
 5. Grenke chess classic, siste runde kl. 15.00

  aha - now it makes sense, Gegga Jupp! Artig at Aronian vil avslutte med stil til tross for at han allerede har vunnet; selv om det er fullt forståelig, kan det bli ganske kjedelig med disse kjappe remisene i siste partier, av turneringsvinner ... Når det gjelder Magnus, merker jeg at jeg, av gammel vane, håper på en "troll i hatt" manøver av ham (eller "skvise vann ut av stein" som du sier, Erling Svendsen).. men altså; han kan bli nummer 2 i denne turneringen, og det er jaggu ikke noe å kimse av det heller
 6. Grenke chess classic, siste runde kl. 15.00

  Det forutsetter vel at Aronian taper siste parti ... Kan ikke helt se at han taper idag; mannen er i turbomodus! Ja, sjakkverden er virkelig litt triveligere med en Aronian i godt slag (og vi kan trenge flere som er i det hjørnet, på en mer jevn basis)
 7. Grenke chess classic, siste runde kl. 15.00

  Hvis klokkene stemmer, har Aronian 1t 09min igjen .. mens tiden Caruana har igjen er .... 6 minutter! Aronina har virkelig spilt raskt og solid i denne turneringen Vel unt seier!
 8. Grenke chess classic, siste runde kl. 15.00

  Jepp ... det så bra ut en god stund (Sesse viste +0,91) ... men så tenkte han "lenge" etter svarts 21...dxc5 (ca 15 min?), gjorde sitt 22. trekk ... og vips, fordelen forsvant.
 9. Grenke chess classic, siste runde kl. 15.00

  Så. Magnus ligger bedre an på både brettet og i tid. Men hvor godt er posisjonen hans? Jeg håper også på en god avslutning, JEB, av en mankefin Magnus idag
 10. Grenke chess classic, runde 6 kl. 15.00

  Aronian er på god vei mot seier i turneringen. Carlsen? Not so much. Men godt det ble remis idag i det minste .. så litt skummelt ut et lite øyeblikk
 11. Grenke chess classic, runde 6 kl. 15.00

  Nuh har han vunnet partiet idag.
 12. Grenke chess classic, runde 6 kl. 15.00

  Crukis! Så hyggelig at du dukket opp her idag! Setter alltid pris på dine sjakkinnspill og funderinger!
 13. Grenke chess classic, runde 6 kl. 15.00

  Ah. Sesse. Selvfølgelig! En positiv faktor! men klart, det endret ting og tang litt. Nei og nei, Insan! Vel, lytt til Gegga, ha en god flytur, og så får vi håpe det fortsatt er spennende spill som møter deg når du er på igjen, og gode resultater au!
 14. Grenke chess classic, runde 6 kl. 15.00

  Ja, Aronian har gjerne spilt virkelig gode partier for så å kollapse på "uforklarlig vis" i de siste avgjørende partiene i turneringene. Blir spennende å se om han klarer å holde seg fokusert helt til mål denne gangen. Jeg unner ham ihvertfall det, for han er virkelig (skummelt) god når han spiller slik han gjør nå (og virker som en svært sympatisk kar!). Men jeg tror også Magnus er skarpere over flere partier mot samme motstander (aka VM). Ja, klart det blir mindre aktivitet her når det er på TV. Hvorfor folk ikke returnerer når det ikke er på TV? Jeg tror det har med at nye vaner har blitt lagt... kan hende det hadde vært annerledes om Origo ikke ble lagt ned, men ikke greit å si egentlig. Men jeg tror noe "nytt" må til for å folk tilbake; noe som ikke finnes like lett på andre vanlige sjakksider ...
 15. Grenke chess classic, runde 6 kl. 15.00

  Ja, jeg savner "gamle-gjengen" og de nye som fant forumet vårt den gangen vi måtte stole på hverandre for å få gode analyser. (Eller, rettere sagt, de som kunne bidra med slikt, og resten av oss som kunne stille spørsmål; gull!). Og humor. Lett å samtale. Jeg husker vi ønsket at det var mer interesse for sjakk blant både folk og nyhetskanaler. Det fikk vi jammen etterhvert, og det er trivelig! Men det kom med en pris; ikke helt sikker på hva, egentlig, bortsett fra at det er veldig sjelden jeg nå ser brett-sjakkmotor-analyser limt inn, med fåfølgende egen-betrakninger og oppfølgende spørsmål... sammen med samtaler om både sjakk og livet generelt. Jeg lurer ofte på hva som skal til for å få "gjengen" (og nye!!) tilbake i et samlet forum igjen .. - for jeg nekter å tro at interessen har dabbet av, men at vi nå kanskje tusler rundt på andre/nye sider også for MC sjakk-info; det tar tid; og så kanskje tiden ikke strekker til for "den gode sjakk samtalen" som vi hadde før...?
×