Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

ArcticStones

Members
 • Content count

  711
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  77

ArcticStones last won the day on January 19 2020

ArcticStones had the most liked content!

Community Reputation

299 Excellent

About ArcticStones

 • Rank
  Advanced Member
 1. Tata Steel Chess India Tournament

  Anand lot seieren glippe mot Caruana, og deretter glapp remis. Når det er sagt, så var stillingen uhyggelig komplisert. Men det er synd for Magnus; det hadde hjulpet med mer avskrelling i tetgruppen.
 2. Tata Steel Chess India Tournament

  Etter serien med syv partier med remis har vi endelig en Magnus-seier! Og den var praktfull! Foreløpig ser det ut som om turneringslederne Firouzja og Caruana ligger and til remis, maks, i sine partier. I så fall vil Magnus ligge bare helpoenget bak lederne. Han har med andre ord fortsatt brukbare sjanser til å vinne Wijk-aan-Zee-turneringen. Og i mellomtiden øker reken med partier uten tap!
 3. Tata Steel Chess India Tournament

  Med seieren sin i dag troner Alireza Firouzja alene i turneringsledelsen, halvannet poeng foran Magnus. For øvrig har den iranske 16-åringen nå passert Nakamura på ratingtabellen. Han har også etablert seg i Topp 20 (vel, egentling er han nå #19). Poenghøsten på 15,7 på syv partier må regnes som svært bra.
 4. Tata Steel Chess India Tournament

  Nederlenderen Jorden Van Foreest i delt ledelse – det hadde jeg ikke forventet!
 5. Lenker til nyhetssaker om Magnus

  Jeg mener å ha lest at det ligger minst 100 ratingpoeng under snittet av Magnus sine motstandere. Jeg tror Blitz-ratingen ble korrigert. Selv om Magnus er regjerende verdensmester, så er Nakamura verdensener i Blitz: Nakamura: 2900 Carlsen: 2887
 6. Tata Steel Chess India Tournament

  Godt nytt år! Det er januar... Da er vi igang med en «ny» Tata Steel turnering i Wijk-aan-Zee. Første parti are Magnus mot Giri.
 7. Tata Steel Chess India Tournament

  Stor lettelse! Partirekken ute tap fortsetter.
 8. Tata Steel Chess India Tournament

  Jeg ville sagt at det var en fryktelig ufortjent Magnus-seier. Vi skal nøye oss med remis her.
 9. Tata Steel Chess India Tournament

  To ganger har Magnus klart å «tape» dette partiet. Andre gang var da han spillte 38...Tb8, men overså Dh2! La oss håpe at det ikke skjer en tredje gang!
 10. Tata Steel Chess India Tournament

  Dette ser ikke lovende ut. +5,27. Alt tyder på at Levon bryter Magnus sin serie med partier uten tap.
 11. Tata Steel Chess India Tournament

  Ja, jeg trodde virkelig Magnus hadde det i boks, men det var visst uhyre komplisert – med tidsnød.
 12. Tata Steel Chess India Tournament

  Vi har ikke TV. Herlig uten!
 13. Tata Steel Chess India Tournament

  Hei! Jeg gikk glipp av gårsdagens partier, men takket være god hjelp fra Sesse spillte jeg i går kveld igjennom Magnus sitt parti. Fascinerende med c4-trekket i sluttspillet, men Maxime håndterte utfordringen bra. Velfortjent remis. Håper på gode partier også i dag. På grunn av prosjektfrister er jeg usikker på hvor mye jeg får med meg.
 14. Tata Steel Chess India Tournament

  Jeg fikk dessverre ikke fulgt med pga arbeidspress. Nakamura hadde tydeligvis en glimrende sistedag, og fikk økt sin ledelse på LiveRatingen i Lynskakk fra 11,5 til over 20 poeng. Uansett, en imponerende turneringsseier av Magnus! Virkelig en bragd tatt i betraktning magelidelsene.
 15. Tata Steel Chess India Tournament

  På LiveRatingen har Magnus gått fra 2828 til 2856,4 på disse ni partiene. Det er en imponerende ratinggevinst på 28,4 poeng! Han trenger å høste kun 12 poeng mer enn Nakamura, så er Magnus igjen verdensener i alle tre disipliner: Klassisk, Hurtigsjakk og Lynsjakk.
×