Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

Inge «Insan» Harkestad

Members
 • Content count

  630
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  37

Inge «Insan» Harkestad last won the day on October 1

Inge «Insan» Harkestad had the most liked content!

Community Reputation

267 Excellent

About Inge «Insan» Harkestad

 • Rank
  Advanced Member
 1. chess.com Isle of Man International

  Jøss, det gikk kjapt unna. Men det ble turneringsseier. Endelig kom årets første! Og 7,5 av 9 er knallsterkt!
 2. chess.com Isle of Man International

  Tittelen er "Ute av lage". Les mer på www.facebook.com/IngeHarkestadForfatter/ eller (litt mer konsist) www.skrevneord.no/ute-av-lage/ Signert versjon skal bli. Jeg har ikke rukket å sette opp en nettbutikk ennå, men jeg sender deg en PM om detaljene.
 3. chess.com Isle of Man International

  Haha, skal se om jeg finner en sjakk-vinkling neste gang. Jeg sender selvfølgelig gjerne en signert bok. Jeg sender deg en PM om detaljene.
 4. chess.com Isle of Man International

  Nå rakner det jo faktisk helt for Caruana! -1,6!
 5. chess.com Isle of Man International

  Der gjorde Caruana et trekk som fikk evalueringen til å vippe tydelig i Carlsens favør, med ca -0.6! I tillegg begynner Caruana å få litt dårlig tid: 15 trekk på 16 minutter + tilleggstiden på 30 sekunder per trekk.
 6. chess.com Isle of Man International

  Problemet var kanskje ikke 22.Bc2 i seg selv, men at han ikke spilte 22.Nf5. Jeg gjetter på at hele planen med 20.b4 var problematisk (så lenge Caruana ikke så Nf5). Uansett: Dette kommer seg.
 7. chess.com Isle of Man International

  Jeg synes Carlsens brikker står uvanlig trangt og passivt. Ifølge Stockfish på analysis.sesse.net har Caruana nå en fordel på 0,99. Ikke veldig lovende, dette ...
 8. chess.com Isle of Man International

  Eljanov-Carlsen 0-1
 9. chess.com Isle of Man International

  Sterkt av Tari! Med 2,5 poeng etter tre runder ligger han på delt 5. plass, likt med blant andre Caruana, Anand og Nakamura! (Riktignok er det hele 19 spillere på 2,5 poeng, men det er uansett bra.) Derimot har det virkelig vært en grusom start for Kramnik. Han har bare 1 av 3 mulige poeng og ligger på delt 99. plass. Om ikke annet, så kommet han til å møte ganske enkel motstand i noen runder nå ...
 10. chess.com Isle of Man International

  Fin start.
 11. FIDE World Cup 03. - 27.09.

 12. FIDE World Cup 03. - 27.09.

  I dag fant Bu en evig sjakk, og dermed røk Carlsen rett ut av World Cup.
 13. FIDE World Cup 03. - 27.09.

  Forresten er det et imponerende parti av den tidligere barnestjernen Bu, som virkelig gikk "all in" da han fikk sjansen. Løperofferet 15.Bxh3 er spenstig – og sannsynligvis ganske spekulativt, for Bu hadde neppe full oversikt over fortsettelsen. Men hvorfor ikke "gutse" litt når man først møter verdenseneren? Det er jo ofte guffent å bli utsatt for den slags offer, som åpner hele kongestillingen.
 14. FIDE World Cup 03. - 27.09.

  Huff da!
 15. FIDE World Cup 03. - 27.09.

  Kjempestas at Aryan Tari tok skalpen til Howell og gikk videre. I neste runde er det spennende at han skal møte Alexander Lenderman – som er lavere ratet enn Tari, men som tok en enda større skalp ved å slå Pavel Eljanov 2–0!
×