Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

Lord-Alamo

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lord-Alamo

 • Rank
  Newbie
 1. Tata Steel Chess 2017

  TV2 har vel sendt Tata Steel både i 2015 og 2016... men vet ikke om de satser nå når NRK har kuppet sjakken og har all vedens finansielle muskler til å gjøre det.
 2. Agons broadcast-policy for VM

  Logikken er den samme selv om brukeropplevelsen er forskjellig. De burde heller satse på å ha en knallbra sending selv slik at de kan tjene godt på annonser osv, fremfor å komme med utidige og tvilsomme trusler.
 3. Agons broadcast-policy for VM

  Jeg skulle tro de vil ha store problemer med å saksøke videreformidlet informasjon som dette. Det er som om vglive eller andre skulle få forbud mot å ha resultatservice. At Agon skriver dette betyr ikke at de har juridisk grunnlag for å si slikt, så jeg håper flest mulig ignorerer dette. Å kunne begrense informasjon som dette er ikke ønsket, tenk hvis nyhetsformidlere ikke hadde lov å referere til informasjon fra andre medier?
 4. Regelspørsmål

  Hei, jeg og noen venner (alle i 30 årene) har nettopp begynt å spille litt sjakk. Forleden torsdag satt vi og spilte litt sjakk og en morsom/rar situasjon oppstod. Og dere får unnskylde mangel eller feilbruk av sjargong. Spiller A har fått hesten sin pinna mot kongen av en løper. Spiller B har fått samme løper pinna mot sin konge av dronning. Spørsmålet er, kan spiller A flytte hesten sin, siden spiller B ikke har mulighet til å "slå" kongen uten selv å sette seg i sjakk? Vi valgte å si at alle trusler mot kongen var sjakk, uavhengig om den kunne fullbyrdes på det aktuelle tidspunktet.
×