Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

Erling Svensen

Members
 • Content count

  384
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Erling Svensen last won the day on January 23

Erling Svensen had the most liked content!

Community Reputation

181 Excellent

About Erling Svensen

 • Rank
  Advanced Member
 1. Tata Steel Chess India Tournament

  Jeg får med meg mye. Ser på Tv2 og Sesse. Har sett før at når partiene overføres på teve så tar det "markedet" fra dette forumet. Jeg er innom her avogtil, men tror vi er inne i ond sirkel der flere og flere av oss får inntrykk av at det ikke er så mange her og da er det ikke noen hensikt å poste noe og så blir det mindre aktivitet og så blir det mindre interesse for å være her. Før har vi hatt ildsjeler som Gegga og Sjakkspira til å opprette nye tråder for hver turnering, men det er ikke rart om de har gått lei av å dra lasset.
 2. Tata Steel Chess India Tournament

  Ser ut til at jeg fikk rett? En relativ rask remis. Men, selvfølgelig, det var jo ikke akkurat overraskende for noen.
 3. Tata Steel Chess India Tournament

  Eller 110 hvis man som Magnus kun teller med de partiene mot elitespillere. Jeg tenker det er relevant fordi jeg tror det betyr mye for Magnus ha rekorden "ordentlig" og at han vil sikre en remis til slik at han har 111 (eller 113) uten tap. Da er rekorden ubestridelig hans. Først deretter tror jeg vi vil se at Magnus begynner å ta litt mer sjanser/spille for seier.
 4. Tata Steel Chess India Tournament

  Remis er jo bra. Men ser vi kanskje at Magnus er litt opptatt av den rekorden på 110 partier og derfor safer inn noen remiser i begynnelsen av denne turneringen?
 5. Tata Steel Chess India Tournament

  Vi er godt vant, vi som heier på Magnus. Så skuffet nå.
 6. Tata Steel Chess India Tournament

  Jeg også følger. Men tror som Gegga at det kanskje ikke er så stor aktivitet her inne når det er Tv2 sending samtidig.
 7. Tata Steel Chess India Tournament

  syk eller ikke. Veldig pen seier mot Aronian. Overbevisende fra start til mål. Brukte nesten ikke tid...
 8. Tata Steel Chess India Tournament

  Magnus er ikke i form og kanskje det forklarer tapet. Men uansett så virker det som Ding har et tak på Magnus når det er kort betenkningstid?
 9. VM i Fischer random

  Vi som heier på Magnus har all grunn til å være skuffet. men det hjelper å tenke på at So er en svært verdig mester. Han spiller jo fabelaktig i trekk etter trekk, parti etter parti.
 10. VM i Fischer random

  Trodde aldri jeg skulle si dette, men: Selv jeg skulle vunnet mot Magnus hvis jeg hadde svart nå.
 11. VM i Fischer random

  Jeg får ikke fulgt med så mye i morgen kveld og håpte det var avgjort i kveld. Det var ikke på denne måten jeg ville at det skulle skje...10.5-1.5 er sjanseløst, selv for Magnus
 12. VM i Fischer random

  Det er helt utrolig hvordan han spiller. So gjør avogtil noen litt svakere trekk, men Magnus finner ikke beste fortsettelse.
 13. VM i Fischer random

  Kanskje Tisdall er inne på noe. Fra Twitter: OK, I'm sure I'll regret saying this, but Carlsen's opening play is surely violating way too many principles. It looks like blind rage
 14. VM i Fischer random

  Skuffet over resultatet, men først og fremst synes jeg So spiller fantastisk bra. Det er ikke Magnus som spiller dårlig. Gang på gang gir So Magnus noen krevende oppgaver og til slutt trakket Magnus feil. So spiller med en enorm selvtillit. Imponerende å se på.
 15. VM i Fischer random

  Meget imponerende av So som midt i partiet hadde en klar remismulighet ved trekk gjentagelse, men istedet valgt å komplisere noe voldsomt. Det krever guts å gjøre det mot Magnus.
×