Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

Erling Svensen

Members
 • Content count

  397
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

Erling Svensen last won the day on April 15 2020

Erling Svensen had the most liked content!

Community Reputation

185 Excellent

About Erling Svensen

 • Rank
  Advanced Member
 1. Magnus Carlsen Invitational

  Magnus stod etterhvert en del bedre, men trengte bare remis så han safet den inn. Seier!
 2. Magnus Carlsen Invitational

  Bra for Magnus å vinne mot Alireza nå. Stillingen er 2-1 og jeg tviler på Alireza klarer noe mer enn remis her. Så jeg tror ikke vi skal utrope Alireza til arvtager helt ennå.
 3. Banter Blitz Cup - finalen

  https://www.vg.no/sport/i/0nyxKE/tapte-hoeydramatisk-finale-for-et-rot
 4. Banter Blitz Cup - finalen

  Og der var matchen over. Magnus tapte 8,5 - 7,5. Det var førstemann til 8.5 poeng. Spennende til siste slutt.
 5. Banter Blitz Cup - finalen

  Alireza virker generelt raskere og når det er under 10 sek igjen på klokka for Magnus så frykter han tydelig sin motstander. Men i siste parti nå så vant Magnus (matt) med 0,2s igjen på klokka.
 6. Banter Blitz Cup - finalen

  Spennende. stillingen 5,5 - 5,5 Magnus klager på sitt eget spill hele tiden. Men sanker poeng likevel.
 7. Banter Blitz Cup - finalen

  Magnus forteller hele tiden hva han tenker om stillingen. Nå nettopp i parti 2 sier han; probably winning. Og så blir det remis likevel. Ser ut som han sliter for å få til noe mot Alireza.
 8. Banter Blitz Cup - finalen

  Hei. Ser dere på dette? https://chess24.com/no/live/video/banter-blitz-cup---magnus-carlsen-vs--alireza-firouzja Ganske gøy. Magnus er normalt ganske overlegen i online blitz. Men her har han seriøs motstand. MC tapte første parti.
 9. Kandidatturneringen 2020

  Denne oppsummerer jo godt. Tweet fra @olimpiuurcan Vachier-Lagrave gets an unexpected chance to actually prepare, Nepomniachtchi to fix his coughing and his Winawer, Caruana to recharge, Wang Hao to delve into Persona 5 Royal, Grischuk to get some proper sleep, Ding and Alekseenko to lick their wounds, and Giri to tweet at will.
 10. Kandidatturneringen 2020

  Ja, imponerende. Nepo er en fin vinner, så håper det varer. De andre partiene ser ut til å ende i remis så da vil Nepo få en ledelse på 1 poeng.
 11. Kandidatturneringen 2020

  Hvem heier vi på? Personlighet og spillestil spiller inn. Men kanskje mest hvem som vil spille interessant partier mot Magnus. Ding og Giri blir vel kjedelig, ihvertfall på brettet. Giri er jo ganske underholdende utenom brettet. Grischuk kommer alltid i tidstrøbbel og har til dels underholdende spill, men det er kanskje ikke så realistisk at han vinner? Wang og Alekseenko kjenner jeg ikke så godt, men tror heller ikke de vinner. Magnus vil helst ha Caruana, dels fordi han respekterer han og dels fordi han har lyst til å sette han mer på plass enn han gjorde sist. Selv frykter jeg en ny runde med 12 remiser hvis det blir. Da tror jeg at jeg står igjen med Nepo eller MVL som begge er sterke nok til å vinne og har et kreativt og underholdende spill.
 12. Kandidatturneringen 2020

  Ding vant etter å ha blitt testet grundig mot Caruana sin prep. Imponerende å holde roen og gjennomføre så sikkert som han gjorde.
 13. Kandidatturneringen 2020

  Jeg pleier i grunn ikke å følge med på noe annen sjakk enn Magnus sine partier. Men nå med hjemmekontor så ble det til at jeg klikket meg inn på chess24 og ser nå på Ding mot Caruana. Og det er jo ganske underholdende. Banter kommentering (kan vi kalle det det?) og veldig underholdende spill. Stillingen er ganske crazy etter 15 trekk og Ding har ledelse på et par bønder. På den annen side, Caruana har ikke brukt tid og kan han virkelig ha preppet alt dette?
 14. Tata Steel Chess India Tournament

  Jeg får med meg mye. Ser på Tv2 og Sesse. Har sett før at når partiene overføres på teve så tar det "markedet" fra dette forumet. Jeg er innom her avogtil, men tror vi er inne i ond sirkel der flere og flere av oss får inntrykk av at det ikke er så mange her og da er det ikke noen hensikt å poste noe og så blir det mindre aktivitet og så blir det mindre interesse for å være her. Før har vi hatt ildsjeler som Gegga og Sjakkspira til å opprette nye tråder for hver turnering, men det er ikke rart om de har gått lei av å dra lasset.
 15. Tata Steel Chess India Tournament

  Ser ut til at jeg fikk rett? En relativ rask remis. Men, selvfølgelig, det var jo ikke akkurat overraskende for noen.
×