Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

Erling Svensen

Members
 • Content count

  389
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

Erling Svensen last won the day on January 23

Erling Svensen had the most liked content!

Community Reputation

182 Excellent

About Erling Svensen

 • Rank
  Advanced Member
 1. Kandidatturneringen 2020

  Denne oppsummerer jo godt. Tweet fra @olimpiuurcan Vachier-Lagrave gets an unexpected chance to actually prepare, Nepomniachtchi to fix his coughing and his Winawer, Caruana to recharge, Wang Hao to delve into Persona 5 Royal, Grischuk to get some proper sleep, Ding and Alekseenko to lick their wounds, and Giri to tweet at will.
 2. Kandidatturneringen 2020

  Ja, imponerende. Nepo er en fin vinner, så håper det varer. De andre partiene ser ut til å ende i remis så da vil Nepo få en ledelse på 1 poeng.
 3. Kandidatturneringen 2020

  Hvem heier vi på? Personlighet og spillestil spiller inn. Men kanskje mest hvem som vil spille interessant partier mot Magnus. Ding og Giri blir vel kjedelig, ihvertfall på brettet. Giri er jo ganske underholdende utenom brettet. Grischuk kommer alltid i tidstrøbbel og har til dels underholdende spill, men det er kanskje ikke så realistisk at han vinner? Wang og Alekseenko kjenner jeg ikke så godt, men tror heller ikke de vinner. Magnus vil helst ha Caruana, dels fordi han respekterer han og dels fordi han har lyst til å sette han mer på plass enn han gjorde sist. Selv frykter jeg en ny runde med 12 remiser hvis det blir. Da tror jeg at jeg står igjen med Nepo eller MVL som begge er sterke nok til å vinne og har et kreativt og underholdende spill.
 4. Kandidatturneringen 2020

  Ding vant etter å ha blitt testet grundig mot Caruana sin prep. Imponerende å holde roen og gjennomføre så sikkert som han gjorde.
 5. Kandidatturneringen 2020

  Jeg pleier i grunn ikke å følge med på noe annen sjakk enn Magnus sine partier. Men nå med hjemmekontor så ble det til at jeg klikket meg inn på chess24 og ser nå på Ding mot Caruana. Og det er jo ganske underholdende. Banter kommentering (kan vi kalle det det?) og veldig underholdende spill. Stillingen er ganske crazy etter 15 trekk og Ding har ledelse på et par bønder. På den annen side, Caruana har ikke brukt tid og kan han virkelig ha preppet alt dette?
 6. Tata Steel Chess India Tournament

  Jeg får med meg mye. Ser på Tv2 og Sesse. Har sett før at når partiene overføres på teve så tar det "markedet" fra dette forumet. Jeg er innom her avogtil, men tror vi er inne i ond sirkel der flere og flere av oss får inntrykk av at det ikke er så mange her og da er det ikke noen hensikt å poste noe og så blir det mindre aktivitet og så blir det mindre interesse for å være her. Før har vi hatt ildsjeler som Gegga og Sjakkspira til å opprette nye tråder for hver turnering, men det er ikke rart om de har gått lei av å dra lasset.
 7. Tata Steel Chess India Tournament

  Ser ut til at jeg fikk rett? En relativ rask remis. Men, selvfølgelig, det var jo ikke akkurat overraskende for noen.
 8. Tata Steel Chess India Tournament

  Eller 110 hvis man som Magnus kun teller med de partiene mot elitespillere. Jeg tenker det er relevant fordi jeg tror det betyr mye for Magnus ha rekorden "ordentlig" og at han vil sikre en remis til slik at han har 111 (eller 113) uten tap. Da er rekorden ubestridelig hans. Først deretter tror jeg vi vil se at Magnus begynner å ta litt mer sjanser/spille for seier.
 9. Tata Steel Chess India Tournament

  Remis er jo bra. Men ser vi kanskje at Magnus er litt opptatt av den rekorden på 110 partier og derfor safer inn noen remiser i begynnelsen av denne turneringen?
 10. Tata Steel Chess India Tournament

  Vi er godt vant, vi som heier på Magnus. Så skuffet nå.
 11. Tata Steel Chess India Tournament

  Jeg også følger. Men tror som Gegga at det kanskje ikke er så stor aktivitet her inne når det er Tv2 sending samtidig.
 12. Tata Steel Chess India Tournament

  syk eller ikke. Veldig pen seier mot Aronian. Overbevisende fra start til mål. Brukte nesten ikke tid...
 13. Tata Steel Chess India Tournament

  Magnus er ikke i form og kanskje det forklarer tapet. Men uansett så virker det som Ding har et tak på Magnus når det er kort betenkningstid?
 14. VM i Fischer random

  Vi som heier på Magnus har all grunn til å være skuffet. men det hjelper å tenke på at So er en svært verdig mester. Han spiller jo fabelaktig i trekk etter trekk, parti etter parti.
 15. VM i Fischer random

  Trodde aldri jeg skulle si dette, men: Selv jeg skulle vunnet mot Magnus hvis jeg hadde svart nå.
×