Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

Gegga

Moderators
 • Content count

  1,137
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  124

Gegga last won the day on April 23

Gegga had the most liked content!

Community Reputation

283 Excellent

About Gegga

 • Rank
  Advanced Member
 1. Shamkir Chess 2018

  Ganske morsomt når spillerne diskuterer partiet, og helt ignorerer den kvinnelige oversetteren. Spørsmålene de stiller er ganske uinteressante for sjakkspillere, men naturligvis interessante for publikum og for journalister som vil skrive noe i aviser.
 2. Shamkir Chess 2018

  Herlig! 1-0!
 3. Shamkir Chess 2018

  Han kommentatoren på chess24 (Ljubomir Ljubojevic) er forferdelig dårlig, i mine øyne. Jeg har ikke fulgt med så mye live, men han er veldig masete i intervjusituasjon, og vil vise hvor flink han er. Mens f.eks. Peter Svidler og Peter Leko er VELDIG mye flinkere på det. Særlig sistnevnte Peter'en.
 4. Shamkir Chess 2018

  Ja, det er jo ikke noen fare for at Magnus taper det her. Og mulighetene vil jo by seg på ny og på ny, dersom han ikke gir bort c-bonden. Og jeg ser ingen grunn til at han skulle gjøre det. Så jeg er nokså overbevist om at Magnus vinner dette.
 5. Shamkir Chess 2018

  Så bra, JEB - da snakkes vi i år igjen! Håper også noen andre tar turen til Stavanger i mai/juni. :-)
 6. Shamkir Chess 2018

  Dette ville kanskje vært betydelig enklere hvis forvandlingsfeltet til c-bonden var en annen farge enn feltene som sorts løper går på? Dette er for vanskelig for meg. Men jeg håper (og tror) Magnus finner veien! :-)
 7. Shamkir Chess 2018

  Ja, enig i det. Man kan jo bygge en slags festning. Men jeg tenker at måten å vinne på, er at hvit kommer til 7. raden med bonden. Der må sort forsvar forvandlingsfeltet. Og da er muligheten å ofre dronningen på 8. raden, mot sorts tårn. Eller?
 8. Shamkir Chess 2018

  Ja, David Navara er i visse problemer. Han tapte mot Giri i går, og kan altså tape 2 på rad. Navara er en av spillerne jeg kunne tenkt meg å møte "in real life". Han er kjent som en veldig høflig person, og det er vel ganske sannsynlig at han har en diagnose (autist / asperger). Så jeg håper han kommer seg opp til topp 10, slik at han kommer til Norway Chess. :-)
 9. Shamkir Chess 2018

  Magnus er i gang med sitt parti mot Topalov. Jeg føler han har et ganske godt tak på Topalov - så vi kan jo håpe på seier - og enslig ledelse!
 10. Shamkir Chess 2018

  Giri slo Navara, og er dermed oppe på samme score som Magnus. Topalov spiller fremdeles, og står jevnt. Så det bør vel ikke bli 1 poengs ledelse etter denne runden.
 11. Shamkir Chess 2018

  Litt gøy med Topalov, egentlig! Han er en hyggelig kar, og han spiller utrolig gøy sjakk. Han har også hatt noen av de utroligste forberedelsene før i tiden. Gøy om han ender som nr 2 i denne turneringen, med +3 eller 4 ...
 12. Shamkir Chess 2018

  Men nå har Topalov snudd stillingen - og nå står han til vinst. Han vil naturlig nok fremdeles lede hvis han vinner. Og da er han et helt poeng foran resten. Utenom Magnus da, som kun er et halvt poeng bak.
 13. Shamkir Chess 2018

  Herlig! 1-0. Re3 hindrer i hvert fall en gaffel på f3 med springeren. Den hindrer kanskje også tårn til h3? Jeg har ikke computer, så jeg får ikke kontrollert hvorfor det er så bra.
 14. Shamkir Chess 2018

  Trekk 20. Hvis polakken ikke finner Nd4 nå, kan ha få visse problemer. Det er ikke 100% obvious, så vi kan jo håpe. David Navara har fått en fin stilling mot ledende Topalov.
 15. Shamkir Chess 2018

  Ingen fridag i dag, nei! La oss satse på Magnus-seier.
×