Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

Gegga

Moderators
 • Content count

  1,260
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  158

Gegga last won the day on October 5

Gegga had the most liked content!

Community Reputation

316 Excellent

About Gegga

 • Rank
  Advanced Member
 1. Sjakk-VM 2018

  Man blir ganske matt av å følge med på VG chat. Der er det GANSKE mange dumme spørsmål (joda, de finnes!). "Dersom Magnus vinner i dag, blir han da verdensmester? Hilsen gira supporter." Altså, men er ikke VELDIG gira dersom man tror det er to partier. Og dette var en av de mest oppegående kommentarene. Men OK, man må vel finne seg i mange rare spørsmål.
 2. Sjakk-VM 2018

  Jeg vil si 99% remissjanse.
 3. Sjakk-VM 2018

  Ja, han er god til å presse frem muligheter. Men Caruana er jo FANTASTISK til å forsvare seg. Dermed tror jeg ikke han taper dette ...
 4. Sjakk-VM 2018

  Tja. Han hadde jo dårlig tid. Tror ikke det har sååå mye med nerver å gjøre. Men det kan jo være han er inne på noe, han har visstnok litt peiling, han Kasparov.
 5. Sjakk-VM 2018

  10 på topp er faktisk ganske bra. Vi tar opp det. Men Idol må sees live, slik at man kan stemme. Sier sjefen.
 6. Sjakk-VM 2018

  Da burde du ha sett meg, JEB - jeg var samme sted. Nå er jeg i kjelleren, og kona fikk viljen med Idol på TV ...
 7. Sjakk-VM 2018

  Ja, 40. trekket var dårlig. Magnus skulle tilbake til g1 med dronningen. 5 minutter til på klokken, så hadde han vunnet. Nå frykter jeg at det blir remis. Pokker.
 8. Sjakk-VM 2018

  Sesse er litt ute og kjører. Løperen skiftet plutselig til hvitfeltsløper, og var litt rundt forbi. Skremte livet av meg en stund der ...
 9. 34th European Club Cup

  4-2 tap, og ikke gull på Vålerenga, nei. Jaja, morro så lenge det varte! Heldig for Predojevic at han ikke var alene om å tape.
 10. 34th European Club Cup

  Løperen til Predojevic sto RETT i slag. HELT utrolig å tabbe seg ut på den måten. Han hadde jo ikke 2 sekunder igjen, heller. Hvordan er det mulig?? Synd for han om de skulle tape gullet på dette, og det ser jo faktisk slik ut! Her spiller altså sort Se4??
 11. 34th European Club Cup

  Havner Magnus i trøbbel nå, eller er det bare en slik fordel hvor "joda, hvit står bedre - men det ER remis"?
 12. 34th European Club Cup

  Ooops. Predojevic på 5. bord med en tabbe, og det kan koste Vålerenga seieren. edit: Og han ga opp umiddelbart
 13. 34th European Club Cup

  I match nr 2 ser det ut til å bli noen avgjorte partier. Foreløpig ser det ut til at hvit kan vinne på bord 3 og 4. Og da er de jo like langt. Vi får vel håpe på 3-3 i de andre matchene, slik at Magnus & Co kan klare seg med 3-3 også.
 14. 34th European Club Cup

  Hei, hei! Her er jeg også. Rart - det skjer jo MYE mer her i riktig tråd! (Takk, Inge...) I slike sluttspill føler jeg ofte at springeren er litt bedre, da denne kan slå på alle felter. Det kan jo ikke løperen. Men det kan være jeg ikke har peiling (mest sannsynlig). Det tar jo litt tid å flytte hesten rundt på brettet, da ... Det er spenning i de andre partiene. Ingen avgjorte partier enda.
 15. Sjakk-VM 2018

  Haha! Takker :-)
×