Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

Gegga

Moderators
 • Content count

  1,555
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  203

Gegga last won the day on July 4

Gegga had the most liked content!

Community Reputation

440 Excellent

About Gegga

 • Rank
  Advanced Member
 1. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Ding Liren og Caruana vil være VELDIG jevne på 2700chess.com etter dagens parti! Edit: Jeg så kun på evalueringen, der Ding Liren sto veldig bra. Men som vanlig klarer Caruana kanskje å redde det? Det er veldig frem og tilbake i dette partiet. Komplisert stilling.
 2. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Rc8 ser helt logisk ut i neste trekk. Jeg fant det på 2 sekund. Da finner Aronian det. :-)
 3. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  27 ... Qf8 ser logsik ut for å forhindre Qc5, samt få dronningen i en mindre passiv posisjon. Men det er det eneste trekket som redder stillingen. Og jeg liker når Aronian blir satt på slike prøvelser! Det er jo ikke alltid 100% opplagt at det er det eneste trekket.
 4. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Det gjør vel ingenting om Nepo slår So i dag? Da vil Magnus lede med 1,5 poeng, mest sannsynlig. Hvis han ikke skulle finne på å vinne selv, da. :-) Jeg hadde vært livredd om jeg var sort i partiet til Magnus. Men Aronian har jo noen evigsjakk-varianter, så Magnus kan ikke bare fosse fremover med alle brikkene.
 5. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Det som er så spinnvilt, er at Magnus igjen vinner HVER turnering. Han hadde jo en periode hvor han var nr 1 eller 2 i omtrent hver eneste turnering. De andre har en dårlig turnering og havner på 10. plass. Eller 7. plass. Magnus er utrolig stabil, og er liksom ALLTID best. Simen Agdestein har trukket seg fra Landsturneringen fordi han ikke klarer å konsentrere seg om å spille med Kindred-saken hengende. Magnus er jo MIDT i vinden, men allikevel spiller han sånn som dette. Det vitner jo om at han er MEGET fokusert når han spiller, og har ganske god psyke. Jeg er imponert!
 6. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Haha. Takk for trøsten! Men det blir nok først om 25 år hun får lov å gå på byen :-)
 7. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Hmmm. Ikke helt. 2 timer her og 2 timer der ... Men det går på et vis. :-)
 8. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Jeg også, Sjakkspira. Lite tid mellom bleieskift, rydding, vasking og annet arbeid. Stress med nyfødt, gitt! Anyways. Jeg kikket såvidt på mobilen for noen trekk siden, og da var det 0,00. Fantastisk å se at Magnus IGJEN kan gå mot en seier. Vi kan vel konkludere med at Magnus aldri har spilt bedre enn han gjør nå i 2019? Håper han finner vinsten her!
 9. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Strålende av Magnus! Leder alene. Som vanlig ...
 10. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Ja, det er vel ikke Arctic Stones som har skrevet tallet. Det viser slik på 2700chess.com.
 11. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Kun ett trekk som holder stillingen sammen. Bør være greit å finne? Eller kan MC finne på å sjakke først?
 12. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Sykt sterkt av Nepo, da!!
 13. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Eirik Gullaksen (Bergensjakk) hadde denne introen til turneringen: «Magnus Carlsen er ikke bare opptatt med å kuppe Norges Sjakkforbund, han spiller også sjakk innimellom.» Etter dette har han ikke skrevet noe om runde 1 og 2. Meget klart signal om hva han mener?
 14. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Tusen takk :-)
 15. 2019 Croatia Grand Chess Tour

  Magnus har vunnet 3 av de siste 11, men det betyr nedgang i rating. Men kun 0,3 poeng. Nepo er nå på en imponerende 4. plass, med 2785,5. Kun 89 poeng bak Magnus. Så høyt oppe har han vel neppe vært før. Hverken ratingmessing eller plasseringsmessig. De 7 beste i verden for øyeblikket er født på 90-tallet, med 3 stykker i 1990 (Magnus sin årgang). Uansett bra av Magnus å presse for seier i dag også. Godt å se at de siste dagers hendelser ikke har gått ut over konsentrasjonen. Det var ikke en enkel vinst han misset i dag.
×