Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

Gegga

Moderators
 • Content count

  933
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  101

Gegga last won the day on December 7 2017

Gegga had the most liked content!

Community Reputation

239 Excellent

About Gegga

 • Rank
  Advanced Member
 1. Tata Steel Chess Masters 2018

  Ojsann. Giri med 4 seire til nå! Skal det bli hjemmeseier i år? Og den største turneringsseieren til Giri noen gang? Han vant vel i Reykjavik i fjor, men han har ikke vunnet så mange turneringer.
 2. Tata Steel Chess Masters 2018

  Hmmm. Remis før jeg får kommet meg inn for å følge med på partiet. Kjedelige greier. Men greit nok resultat. Det er ikke Anand (med sort) Magnus trenger slå.
 3. Tata Steel Chess Masters 2018

  g4 er utrolig ofte et veldig viktig trekk. Jeg husker en drøss partier hvor Magnus har VUNNET etter å ha spilt g4. (Og da snakker jeg om at g4 var ca det avgjørende partiet.) Helt sinnssykt at Magnus nå er i delt ledelse, ja. Nå må vi vel gå for turneringsseier? :-)
 4. Tata Steel Chess Masters 2018

  Ganske imponerende at man kan spille seg tilbake i partiet etter en sånn giga-tabbe. Men det spørs om ikke Jones fremdeles bør klare å holde remis her. Han er jo foran i materiell, og da kan han jo bytte seg litt ned.
 5. Tata Steel Chess Masters 2018

  Jøss. Ganske utrolig om dette skal snu. Jones må naturligvis ha visst at han står til klar vinst. Og dette er jo vanskelig psykologisk, når han vet at han hadde vinsten mot verdensmesteren - og så roter han det til.
 6. Tata Steel Chess Masters 2018

  f4 hadde jo JEG funnet ...
 7. Tata Steel Chess Masters 2018

  Er det mulig ...
 8. Tata Steel Chess Masters 2018

  Mamedyarov har vel vært litt heldig i denne turneringen. Vi får håpe at de andre ikke gir han gratis remiser nå, siden han leder. Det skjer jo fort at man "respekterer" en som leder, og dermed ikke går for seier. Men Magnus kommer jo ikke til å gi ved dørene, så han kan jo evnt avgjøre det selv.
 9. Tata Steel Chess Masters 2018

  "I'm sure she could have hold a draw there, but it's difficult" Imponerende at han faktisk SKJØNNER at det er remis der!
 10. Tata Steel Chess Masters 2018

  Mame er da på 5,5 poeng. Mens Magnus, Giri, Kramnik og So er på 4,5 poeng. Magnus må da bare slå Mamedyarov. Det bør gå greit :-) De møtes i runde 11. Men mye kan skje før det. De har jo kun spilt 7 av 13 runder.
 11. Tata Steel Chess Masters 2018

  Utrolig irriterende at jeg ikke får sett TV2 sin sending. Jeg ville gjerne hørt hvordan de kommenterte det faktum at Sesse sier remis.
 12. Tata Steel Chess Masters 2018

  Men igjen, Chess24.com var ikke særlig overrasket over noe her. De har vært sikre på at dette er vunnet for Magnus i lang tid. Så det er visst kun vi med tilgang til super-computere som trodde at dette var remis. Magnus har nok også lenge "visst" at dette var vinst. Vil jeg tippe.
 13. Tata Steel Chess Masters 2018

  Og DER kom tabben!
 14. Tata Steel Chess Masters 2018

  Ja, er jo litt morro når de omtaler "Sesse" som en super-computer, når det jo er kallenavnet ditt. Tilsvarende som om de skulle skrevet om supercomputeren "Gegga", dersom jeg kjørte computer-analyser. :-)
 15. Tata Steel Chess Masters 2018

  Hva går det ut på? Mener TV2 også at dette er tapt? Og at det kun er vi som ser på Sesse som tror at det er remis? (Jeg har Get, og får ikke sett sjakken på TV2)
×