Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

Nikolai80

Members
 • Content count

  53
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Nikolai80 last won the day on October 11 2018

Nikolai80 had the most liked content!

Community Reputation

36 Excellent

About Nikolai80

 • Rank
  Advanced Member
 1. Åpen tråd 2019

  Caruana har mistet 9 ratingpoeng etter tre klassisk-partier i Bundesligaen. Han tapte mot Peter Leko, og spite to remiser mot Shankland og Mamedyarov. Magnus leder nå med 26 poeng.
 2. Åpen tråd om Magnus

  Aiaiai.. Vi får håpe Magnus får en god turnering i St. Petersburg senere denne måneden, og at han tar tilbake plassen. I går var han frempå og vant Lichess Titled Bullet Arena 9, med ett poeng ned til andreplassen. Han satt og drakk øl og koste seg med uvanlige åpninger.
 3. Sjakk-VM 2018

  Jeg vil være innom 15.11 (runde 5) Magnus med svart denne dagen altså.. Satser på 0-1! :-)
 4. 34th European Club Cup

  Slik det ser ut nå må vel både Magnus og Grandelius spille presist for å unngå tap. Løperen til Svidler er kanskje bedre å ha i denne stillingen da det er bønder på begge sidene. Jeg er usikker.
 5. 34th European Club Cup

  Dette er vel en stilling Magnus bruker å like? Svidler har skapt trøbbel for Magnus før, og nå gir sesse ham nesten +1.
 6. 34th European Club Cup

  Litt rett er kanskje noen ganger nok Takk for oppklaringen. Dette lukter remis, og det er vel for mye å håpe på at polakken får trøbbel med klokken.
 7. 34th European Club Cup

  Ser jeg har bommet litt med start-tiden på partiene, og at det er kl 14 og ikke kl. 15 som gjelder. Beklager denne feilen i åpningsinnlegget. Flott med seier i går! Får håpe på et godt resultatet i dag også. Magnus har brukt en del tid i dagens parti, men har samtidig kommet godt ut av åpningen. Nå har Radoslaw brukt like mye tid, og stillingen er jevn.
 8. 34th European Club Cup

  Da er vi snart klare for ny turnering, og Magnus skal i aksjon for sin nye sjakk-klubb! Denne gangen i Helles, og Halkidiki. Dette blir spennende, både mtp på rating (kun 6,7 poeng ned til Fabiano) og indikasjon på Magnus sin form. Fin informasjon å få med seg til dere som ønsker å følge litt med: - 7 runder. - Partiene spilles fra fredag 11.10 og frem til 19.10, og dette blir det siste vi ser til Magnus ved et sjakkbrett før storkampen i London. - 90 minutter for første 40 trekk + 30 sekunder per trekk. 30 minutter legges til etter trekk 40. Swiss altså. - Rundene starter kl. 15:00. - Ingen Remis før trekk 30. - Regjerende mestre er den russiske klubben Globus. - Dette er den 34 utgaven av Open-klassen. Kvinnene spiller sin 23. - Prispotten er på 40.000 EUR. Facebook: https://www.facebook.com/chessclubcup/ Webside: http://eurochess2018.com Fint om andre med mer kjennskap enn meg kan supplere med andre norske deltakere som skal i aksjon Lykke til!
 9. Sjakk OL 2018

  Med tre runder igjen ser jeg det som sannsynlig at Caruana faktisk er #1 når OL er ferdig. Han spiller solid. Når er det Magnus skal spille sine partier for VIF? Da kan han ta det tilbake, og det kan da virke som om VM faktisk blir en kamp om #1 i tillegg til tittelen. Det er ganske fiffig!
 10. Norway Chess 2018

  Sterkt av Fabiano å komme tilbake på denne måten etter å ha tapt for Magnus i første runde. Tror ikke vi skal snakke så høyt om psykologisk overtak foran VM, selv om innbyrdes selvsagt har litt tyngde.
 11. Norway Chess 2018

  Fabiano Caruana tar dette!
 12. Your next move, Grand Chess Tour

  Får nesten heie litt på So når det kommer til denne andreplassen. Det kan bli interessant å se hvordan Magnus spiller dersom han direkte kan avgjøre hvem som tar andreplassen. Skulle jo tro at Magnus er interessert i at So tar den mtp scoren sammenlagt i GCT... MVL har tross alt en andreplass fra før.
 13. Your next move, Grand Chess Tour

  Ryktes om ny seier....?
 14. Your next move, Grand Chess Tour

  Magnus er på en killing spree! Klarer han å unngå tilsvarende sprekk som han gikk på i Paris skal dette være fullt mulig å ta igjen. Partiene mot So blir selvsagt nøkkelpartier!
 15. Your next move, Grand Chess Tour

  Ikke ofte man ser Magnus bli utspilt på denne måten, heldigvis.
×