Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 09/24/2017 in all areas

 1. 3 points
  Magnus Carlsen performance rating 2947
 2. 2 points
  Magnus kommer aldri til å nå 3000 dersom han fortsetter å spille på denne måten! /s
 3. 2 points
  Tittelen er "Ute av lage". Les mer på www.facebook.com/IngeHarkestadForfatter/ eller (litt mer konsist) www.skrevneord.no/ute-av-lage/ Signert versjon skal bli. Jeg har ikke rukket å sette opp en nettbutikk ennå, men jeg sender deg en PM om detaljene.
 4. 2 points
  Og Magnus får jo hvit mot Nakamura, så dette ligger an til ensom turneringsseier. Det blir bra! Og sikkert hyggelig for kjæresten til Magnus, som er med på dette for første gang.
 5. 2 points
 6. 2 points
  Èn mann som øker sin rating av de 10 beste i verden.
 7. 1 point
  Ikke før sendingen er over, dessverre. Men det ligger klar en sak på Matt & Patt her. Så kommer det straks en til.
 8. 1 point
  Milde makter - jeg glemte at siste runde begynte tidligere... Ja, ja, strålende resultat, og endelig en overbevisende turneringsseier!
 9. 1 point
  Da er det bare å gratulere Hikaru Nakamure med en pen remis i siste runde. Han vinner 0,7 ratingpoeng fra Magnus og er nå bare 57,5 poeng bak verdenseneren!
 10. 1 point
  Jøss, det gikk kjapt unna. Men det ble turneringsseier. Endelig kom årets første! Og 7,5 av 9 er knallsterkt!
 11. 1 point
  Naka hadde ønsket litt mer kamp, det var tydelig. Da synes jeg i grunn det er imponerende av Magnus å få remis bare ved å bestemme seg for det. Han ender jo opp med mer tid enn han hadde når han startet. Magnus spiller mot en av verdens beste spillere og henter inn et halvpoeng helt uten å anstrenge seg. Imponerende!
 12. 1 point
  En dag igjen på Isle of Man...
 13. 1 point
  En turneringsseier for Magnus betyr utrolig mye nå. Helt ok om han spiller helt safe i morgen.
 14. 1 point
  Trekk 31. Du store kineser. Computerne ler rått av 31 ... Kg8, og nå skal Dxh6 (ganske obvious) vinne for Magnus. +7,5 hos Sesse. Kh1 fungerer visst også. Trusselen etter Kh1 er naturligvis å spille tårnet til g1 etterpå, med katastrofale følger. Nå er det kanske konkret her, så nå tror jeg Magnus bruker litt mer tid, og finner vinsten. Det kan være at Xiong må gi dronningen mot tårn, og håpe på et under. Det KAN være han spiller litt videre, men Magnus bør dra seieren i land nå.
×