Jump to content
Matt & Patts Sjakksnakk

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 12/25/2019 in all areas

 1. 3 points
  Interessant at Henrik Carlsen gir AlphaZero litt av æren for podens gode sjakk-år: Pappa gir dataprogram æren for Magnus Carlsens forvandling
 2. 2 points
  Etter serien med syv partier med remis har vi endelig en Magnus-seier! Og den var praktfull! Foreløpig ser det ut som om turneringslederne Firouzja og Caruana ligger and til remis, maks, i sine partier. I så fall vil Magnus ligge bare helpoenget bak lederne. Han har med andre ord fortsatt brukbare sjanser til å vinne Wijk-aan-Zee-turneringen. Og i mellomtiden øker reken med partier uten tap!
 3. 1 point
  Jeg får med meg mye. Ser på Tv2 og Sesse. Har sett før at når partiene overføres på teve så tar det "markedet" fra dette forumet. Jeg er innom her avogtil, men tror vi er inne i ond sirkel der flere og flere av oss får inntrykk av at det ikke er så mange her og da er det ikke noen hensikt å poste noe og så blir det mindre aktivitet og så blir det mindre interesse for å være her. Før har vi hatt ildsjeler som Gegga og Sjakkspira til å opprette nye tråder for hver turnering, men det er ikke rart om de har gått lei av å dra lasset.
 4. 1 point
  Veldig rart av Magnus å trekke fra de 2 partiene. Den gamle rekorden på 110 partier var jo mot langt dårligere motstand, så da var det ikke vits å sammenligne med denne i det hele tatt. Dersom Magnus spilte en match mot meg, hadde det vært noe annet. Det burde han trukket fra. Men ikke når han spiller i eliteserien. Han kunne jo møtt disse i en åpen turnering også.
 5. 1 point
  Remis og 110 partier uten tap. Men nå må han begynne å vinne !!
 6. 1 point
  Mange er flink til å poste lenker til artikler om Magnus Carlsen, så dette forumet kan jo passe fint til det. Jeg foreslår at slikt postes her. Jeg kan jo begynne med denne saken fra det russiske propagandamaskineriet Sputnik News, som selvsagt har plukket opp hans spøk om Donald Trump.
 7. 1 point
  Jeg mener å ha lest at det ligger minst 100 ratingpoeng under snittet av Magnus sine motstandere. Jeg tror Blitz-ratingen ble korrigert. Selv om Magnus er regjerende verdensmester, så er Nakamura verdensener i Blitz: Nakamura: 2900 Carlsen: 2887
 8. 1 point
  2019 går over til 2020 og ratingen ser slik ut: og samme Carlsen er regjerende World Champion i alle tre grener.
 9. 1 point
 10. 1 point
  Legger denne her også. Sesse nevnes.
×