Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 02/24/2017 in all areas

 1. 2 likes
  Det hele endte Norway Gnomes - Dehli Dynamite 9.5 - 6.5
 2. 2 likes
  Stillingen endte Norway Gnomes - Mumbai Movers 9 - 7
 3. 2 likes
  Mer om dette i denne saken på nettstedet mattogpatt.no.
 4. 1 like
  GM Dmitry Andreikin - GM Magnus Carlsen 1 - 0 IM Azat Sharafiev - GM Jon Ludvig Hammer 1/2 - 1/2 Anton Yatzenko - GM Kjetil Lie 1 - 0 FM Mikhail Gorozhanin - FM Tor Fredrik Kaasen 0 - 1 Norway gnomes - Gorky Stormbringers 9.5 - 6.5 Det betyr at vi er videre til semifinalen neste onsdag
 5. 1 like
  Tidspunktet passer dessverre ikke, men det er bra at du holder oss oppdatert.
 6. 1 like
  Magnus vant siste partiet og det betyr at Norway Gnomes allerede er videre til neste runde.
 7. 1 like
  For et første parti av Magnus. Det var ren overkjøring. Agdestein vant også Hammer spilte remis Det ble tap på Kaasen. Så da endte første runden 2.5 - 1.5
 8. 1 like
  Carlsen, Hammer, Agdestein og Kaasen spiller i dag. I dag skal de spille mot Mumbai Movers og de starter klokken 17.30
 9. 1 like
  Det ble da utrolig jevnt i Sharjah! Hammer sikret remisen i siste runde og endte på 16. plass – men med 3,5 poeng var han faktisk bare 2 poeng bak vinneren Grischuk.
 10. 1 like
  I 9. runde har MVL og og Grischuk spilt remis. Siden Mame vant, kom alle 3 opp på 5,5 av 9. Nakamura - Adams spiller enda, og dersom en av disse vinner, ender 4 spillere likt på toppen. Men der ser det helt likt ut. Så det skal godt gjøre. Aronian tapte overraskende mot Ding i siste runde, og endte på 4 av 9. Han holder seg allikevel inne på topp 10 i verden, og har 2779,2 live. Hammer ser ut til å spille remis. Veldig lignende sluttspill i de to partiene som gjenstår. Springere, løpere og bønder - i like sluttspill.
 11. 1 like
  I runde 7 spilte Hammer remis mot "professoren", altså Tomashevsky, men i neste runde ble dessverre Eljanov for sterk. Nå gjenstår kun en runde, og der spiller Hammer svart mot Riazantsev. Russiske Riazantsev har 50 ratingpoeng mer enn Hammer og ligger sist, et halvpoeng bak nordmannen. Hvis Hammer drar i land et halvpoeng her, synes jeg han har gjort en absolutt godkjent figur.
 12. 1 like
  I runde 6 spilte Hammer remis mot Salem. Etter seks av ni runder ligger Hammer dermed på 14. plass (altså av 18 spillere) med 2,5 poeng. Vachier-Lagrave og Mamedyarov leder med 4 poeng.
 13. 1 like
  Sjekk partiet til Riazantsev - Jakovenko. Hvits 19. trekk lukter det svidd av. Et slikt trekk kunne jeg funnet på i lynsjakk. Ganske utrolig at det er mulig på dette nivået... Etter f4 (for å hindre matt ...) kommer en sjakk, og så ryker tårnet. Grischuk vant, selv om chess24.com roter til stillingen på slutten etter klassikeren: "Vi setter hvit konge på hvitt felt for å vise at hvit vant". Og siden dette var et lovlig trekk, registrerte chess24.com dette, og evalueringen gikk ned til 0.