All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Magnus ligger på 2.plass, riktignok firedelt. Eljanov klarte kun remis i dag. Det betyr at han fortsatt ligger fattige halvpoenget foran verdenseneren. Og det er mange runder igjen.
 3. Det som var litt synd, er jo at partiet med stor fordel til sort, var Aryan Tari sitt. Og han spiller jo hvit.
 4. Ble litt optimistisk ta jeg kikket opp på Sesse, og det sto -1,6. Men det var jo helt feil parti. Litt skuffende med så rask remis. Men greit nok. Magnus har tydeligvis tenkt å vinne hvit-partiene sine. :-)
 5. Hva er dette for noe? MC står bedre og har bedre tid på klokka, men går likevel for trekkgjentagelse og remis!? Dette er ikke MC som vi kjenner han. Er han syk?
 6. Overrasket over at Magnus valgte å ta remis her.
 7. Førstnevnte tviler jeg på :-) Men ja, f5 med påfølgende bondestorm kan nok bli interessant. Det er litt for tamt både i sentrum og på dronningfløyen til at det kan skje så mange andre steder.
 8. Wesley So har fort trøbbel her, og kan kanskje tape?
 9. Dybden av din sjakkforståelse overgår nok min, men jeg synes 16...f5 plutselig gjorde ting spennende.
 10. Andreikin har brukt snart 25 minutter. Det er positivt. Har tro på at Magnus kan få et skikkelig initiativ snart.
 11. Ikke dumt med Youtube-lenke! :-)
 12. Det er vel i utgangspunktet Premium, men sendingen er åpen om du har Youtube-lenken.
 13. Zzzz… Dette var tamme greier.
 14. Magnus er i gang med svart mot Andreikin, som jeg ikke kjenner fra før. Jeg synes han har en litt uharmonisk stilling med mye brikker som står fanget, til tross for at Andreikin har en dobbeltbonde og potensielt risky kongestilling på sikt.
 15. Ser at det nå koster penger å se video hos Chess24. Det var jo litt kjedelig. USD 10 pr måned var litt stivt, synes jeg. Det er jo ikke sååå ofte jeg følger med på noe der inne. Savner faktisk TV-sendingene. Tidligere var det jo slik som dette vi satt. På forum, og på internett. Med diverse siter åpne. Men nå mangler det noe når VG, Nrk eller TV2 ikke sender noe. Offisiell sending er jo helt OK, da. Og den er jo gratis. Det er ca 5.600 som følger med live der (på video).
 16. Last week
 17. Da har Magnus live rating 2843.4
 18. Enig med Insan: En god dag på jobb for våre to arbeidshester Carlsen og Tari!
 19. Og det ble remis på Tari. Alt i alt en god norsk dag!
 20. Wojtaszek kastet inn håndkleet. Flott angrepsseier Magnus !
 21. Wojtaszek ga seg.
 22. 1-0. Bra! Da har Magnus kommet godt i gang i årets første turnering. :-)
 23. Jeg fikk bakoversveis da Magnus spillte 7. Sf5. Et forbløffende og dristig valg! Men jeg trodde Wortaszek ville velge 9... gxf6. Tror det ville løst problemene for svart. Nå har Magnus fått en meget spillbar stilling som er rikere på taktiske muligheter.
 24. Vant B-gruppen i fjor ja (den var tredelt på poeng).
 25. Eljanov er på vei mot 2 av 2 etter en tabbe av Loek Van Wely
 26. Harikrishna vant mot Adhiban. (Sistnevnte har jeg aldri hørt om tidligere. Han vant kanskje B-gruppen i fjor? Gidder ikke google ...)
 1. Load more activity