All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. To flotte resultater av Jon Ludvig ! Håper han fortsetter på samme nivå
 3. Hammer - Nakamura Remis
 4. Det første av fire FIDE Grand Prix-turneringer er i gang, i Sharjah. Hammer er sisterangert av 18 deltakere, men åpnet ballet med remis mot Grischuk. En god start! I dag møter Hammer Nakamura.
 5. Last week
 6. Jeg synes det er ganske stas at alle de ti beste i verden deltar i Norway Chess i år. Dermed blir Norway Chess den første 10-mannsturneringen med en snittrating på hele 2800! Samtidig er det jo synd at Hammer (eller Tari) ikke får delta. Jeg forstår godt at Hammer er skuffet. Men jeg kjøper arrangørenes forklaring om at de grep sjansen fordi de fikk muligheten til å ha med hele topp-10-feltet - og at dette kan ses på som en markering av femårsjubileet. Men neste år håper jeg virkelig at vi får se en ekstra nordmann i feltet igjen.
 7. Ny runde neste onsdag til samme tid.
 8. Norway Gnomes vant matchen i en spennende siste runde 8.5 - 7.5
 9. De gjorde det bra i runde 3 og stillingen er nå Norway Gnomes - Dehli Dynamite 6.5 - 5.5
 10. Runde 2 er ferdig og stillingen er Norway Gnomes - Dehli Dynamite 3.5 - 4.5
 11. Første runde Norway Gnomes - Dehli Dynamite 1.5 - 2.5
 12. De skal spille mot Dehli Dynamite
 13. Da er uke 6 i gang. Norway Gnomes begynner å spille 17.30
 14. Ja, det var den diskusjonen jeg tenkte på. Jeg tror Nigel Short er litt misforstått. Han sier at hjernene fungerer forskjellig. Og det mener han er bevist. Så jeg tror egentlig ikke han mener at kvinner ikke har muligheten til å være like flinke som menn i sjakk. Jeg har aldri sett eller hørt han si det. I artikkelen du viser til, sier han tvert imot: “Furthermore, I never said women have inferior brains. That is your crude and false attempt to caricature me.”
 15. Vel .. jeg husker godt da Nigel Short uttalte seg om kvinners hjerner og sjakk. Finnes en del artikler og diskusjonstråder der ute om temaet, men tenkte jeg kunne dele denne: http://www.telegraph.co.uk/culture/chess/11548840/Nigel-Short-Girls-just-dont-have-the-brains-to-play-chess.html
 16. Earlier
 17. Matchen endte Real Chessbrahs - Norway Gnomes 8.5 - 7.5
 18. Caruana - Carlsen spilte remis.
 19. Ja, jeg så det akkurat at jeg har skrevet feil.
 20. 6-6 etter 3. runde.
 21. I siste runden møter Magnus og Caruana hverandre. Magnus spiller svart.
 22. Etter runde 3 er stillingen Real Chessbrahs - Norway Gnomes 6 - 6
 23. Etter andre runde er stillingen Real Chessbrahs - Norway Gnomes 3.5 - 4.5
 24. Ikke som jeg har funnet. Er ikke medlem på chess.com jeg heller. Jeg får se for det.
 25. Er det et sted å følge med med analyser ? (er ikke medlem på chess.com)
 26. Første runde: Real Chessbrahs - Norway Gnomes 1.5 - 2.5
 27. Jeg får ikke fulgt med pga. en 40-årsdag, men krysser fingrene for de norske spillerne. Artig at de har valgt å kalle seg "Norway Gnomes"; jeg regner med at det er en referanse til at Spassky/Spasskij kalte Carlsen for en gnom for et par år siden.
 28. Kopierer inn fra Matt og patt sin sak på facebook: Magnus Carlsen debuterer for "Norway Gnomes" i Chess.coms PRO Chess League i dag. Der møter Carlsen, Jon Ludvig Hammer, Aryan Tari og Daniel Nordquelle Fabiano Caruanas Montreal Chessbrahs. Matchen starter 16:45 og følges via chess.com. Følg partiene her Pro Chess League guide
 1. Load more activity