Matt & Patt søker sponsorer

Magnus Carlsen intervjues av Matt & Patt under Chess.coms Isle of Man International i 2017. Foto: Maria Emelianova/chess.comMagnus Carlsen intervjues av Matt & Patt under Chess.coms Isle of Man International i 2017. Foto: Maria Emelianova/chess.com

Vil du bidra til å gjøre Norges beste sjakknettsted enda bedre?

2. mai er det tre år siden Matt & Patt så sitt lys første gang. Den gang het nettstedet Sjakkbloggen, men i februar 2016 ble mattogpatt.no lansert for første gang.

Siden da har 420.000 unike brukere hatt over 2,6 millioner sidevisninger. Trafikken har svingt i tider med mindre aktivitet, men under VM i lyn- og hurtigsjakk på tampen av fjoråret var over 20.000 unike brukere innom. Totalt er det skrevet over 1200 saker, mange av dem er sitert av landets riksaviser.

Kanskje tror du Matt & Patt er et overskuddsprosjekt, men det er det ikke. Undertegnede har brukt et betydelig beløp de siste tre åene på å være til stede på sjakkturneringer. I tillegg har viktige bidragsytere, som stormester Jonathan Tisdall, fått sine fortjente honorarer.

2018 blir et hektisk sjakkår med både Sjakk-OL og VM-match på kalenderen. Det ønsker Matt & Patt å dekke så tett som mulig, men er avhengig av økonomiske bidrag for å kunne gjøre dette på best mulig måte.

Dersom du ønsker å være sponsor eller annonsere på Matt & Patt, kan vi tilby god profilering:

 • En annonse på mattogpatt.no kan gjøres synlig på alle plattformer (desktop, mobil og nettbrett).
 • De tilgjengelige formatene er i utgangspunktet 336×280 eller 728×90.
 • Skriving av saker/annonser på oppdrag.
 • Profilering via sosiale medier.

Ta kontakt på skjemaet under dersom dette er av interesse.

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne

  Melding

  (Besøkt 1 411 ganger, 1 besøk i dag)