Stuvik Holm med sin første seier i Superlyn

LYNSEIER: Kristian Stuvik Holm til topps i Oslo Schakselskaps november-utgave av Nortekk superlyn. Foto: Rolf Haug/mattogpatt.noLYNSEIER: Kristian Stuvik Holm til topps i Oslo Schakselskaps november-utgave av Nortekk superlyn. Foto: Rolf Haug/mattogpatt.no

19-åring til topps i lynsjakkturnering.

av Tarjei J. Svensen

Kristian Stuvik Holm (19) tok en klar seier i Nortekk Superlyn, som ble spilt i Oslo Schakselskaps lokaler tirsdag kveld.

Det er første gang Hamar-tenåringen, som spiller for Vålerenga i Eliteserien, vinner en Superlynturnering. Han får også revansje for 6. – og 3. plassene i turneringene i september og oktober. Denne gang var Stuvik Holm suveren og vant med 9,5 av 11 poeng. De eneste poengtapene kom med remis mot toer Frode Urkedal og tapet for treer Lars Oskar Hauge. Likevel endte seiersmarginen på et helt poeng ned til Urkedal.

Lynsjakkturneringen samlet denne gangen 33 deltakere fra elite- til begynnernivå.

SE OGSÅ: Fullstendig resultatliste Nortekk Superlyn november

Det er Oslo Schakselskap som arrangerer de månedlige lynsjakkturneringene på Majorstua. Dette var den tredje utgaven av Superlyn denne sesongen. De to første ble vunnet av Ludy Helsio P. Sousa og Ward Al-Tarbosh.

Neste utgave av Nortekk superlyn er 5. desember.

Matt & Patt-fotograf Rolf Haug har tatt disse fine potrettbildene fra tirsdagskvelden.

(Besøkt 1 321 ganger, 1 besøk i dag)