Etterlyser sjakktrener i ferieparadis i Karibien

JOBBTILBUD: Frister det med sjakkjobb her? Foto: Acquarius Sea Tours/Grand Cayman Tours (CC 2.0)JOBBTILBUD: Frister det med sjakkjobb her? Foto: Acquarius Sea Tours/Grand Cayman Tours (CC 2.0)

Frister med null skatt, noen hundre tusen i lønn – og tilgang til egen bil.

av Tarjei J. Svensen

Sjakklivet i Norge blomstrer for tiden. Etter to verdensmesterskap med NRK-sendinger i beste sendetid, ser interessen ut til å være økende over hele landet. Klubber varsler om stadig nye ansikt på besøk, og sjakkforbundet er i ferd med å sette medlemsrekord nok en gang.

Stillingsannonsen til Cayman Chess Club. (Trykk for full versjon)

Stillingsannonsen til Cayman Chess Club. (Trykk for full versjon)

Den enorme interessen har gjort at flere nordmenn har kunnet jobbe med sjakk, i en eller annen form, nærmest på heltid. For interesserte sjakktrenere, kan det nå ha dukket opp en sjelden mulighet til å bo og jobbe i mer eksotiske strøk.

Nå etterlyser sjakklubben på Caymanøyene i Det karibiske hav en sjakktrener som kan undervise på heltid fra september i år til juni neste år – med mulighet for forlengelse.

Interesserte må ifølge stillingsannonsen ha erfaring med å undervise i sjakk, være svært organisert og pålitelig samt ha gode treningsmetoder. Søkeren må naturlig nok være flink til å håndtere barn da undervisningen vil foregå på barneskolenivå. Jobben vil dessuten gå ut på å arrangere egne skolesjakkturneringer.

Det kan for mange være en drømmejobb, selv om årslønna som tilsvarer rundt 320,000 norske kroner er noe under nivået her hjemme.

Men det kan du kanskje akseptere for muligheten til å bo og jobbe på en tropisk øy i ni måneder? I tillegg dekker sjakklubben egen helseforsikring samt returbillett hjem til Norge. Det kreves dessuten førerkort for jobben da man også får tilgang til egen bil.

Caymanøyene er kanskje mest kjent fra «Panama Papers» som skatteparadiset hvor hemmelighold i bankvesenet har gjort at mange rikinger har kunnet skjule sin formue. Det er for øvrig ingen skatt på inntekt på øya.

Intervjuer til stillingen foregår i London samt via Skype allerede 13. – 14. april. Søk i vei!

Frister det med jobb på Caymanøyene?

  • Ja, dette er drømmejobben! (53%, 58 Votes)
  • Tja, det kunne vært interessant, men passer ikke helt for meg (32%, 35 Votes)
  • Nei, dessverre er lønna for dårlig (15%, 16 Votes)

Antall stemmer: 109

Loading ... Loading ...
(Besøkt 1 564 ganger, 1 besøk i dag)