Pressemelding fra Tromsø sjakklubb

Her spilles Landsturneringen 2016. Foto: Tromstun skoleHer spilles Landsturneringen 2016. Foto: Tromstun skole

Åpnet opp for elektronisk registrering og offentliggjør oppsett for Eliteklassen.

nmsjakkI dag offentliggjør Tromsø sjakklubb at de åpner opp for at deltakere kan registrere seg til Landsturneringen via nettet fremfor å møte opp fysisk ved spillestedet eller måtte ringe sekreteriatet i forkant.

Turneringssjef Trond Romsdal offentliggjør også oppsettet i 1. runde av Eliteklassen.

Les hele pressemeldingen under:

Tromsø Sjakklubb har som arrangør av landsturneringen fått en rekke henvendelser og ønsker om online registrering. De som sliter med å rekke registreringen i Tromsø kan nå registrere seg online her (vi oppfordrer alle til å benytte online registreringen).

På grunn av lav påmelding til klasse Junior B og Kadett B blir disse klassene slått sammen med henholdsvis Junior A og Kadett A og blir hetende Junior og Kadett.

Norges Sjakkforbund har i samarbeid med Tromsø Sjakklubb i dag trukket fargen på startnummer 1 i alle klassene i Landsturneringen. Startnummer 1 skal i første runde spille svart. Klasse Elite vil bli seedet etter FIDE-Elo. De andre klasserne vil bli seedet etter norsk rating. Alle klasser spilles med Sveitser (dutch) system.

I Eliteklassen er deltakerne fastsatt av Toppsjakksjef Jonathan Tisdall. Hvem som skal møte hvem i Elite har vi dermed en prognose på. Vi gjør særlig oppmerksom på at oppsettet kan bli forandret ved forfall. Dog skal uansett startnummer 1 ha svart.

Basert på nye FIDE-Elotall pr juli har vi følgende prognose på klasse Elite:

eliter1

Trond Romsdal, Turneringssjef

(Besøkt 580 ganger, 1 besøk i dag)