Hvem rykker opp?

Nordstrand er storfavoritter til å ta den ene plassen. Her ved Johan Salomon på 1. bord. Foto: Tarjei J. SvensenNordstrand er storfavoritter til å ta den ene plassen. Her ved Johan Salomon på 1. bord. Foto: Tarjei J. Svensen

Fire lag kjemper om to plasser i neste års Eliteserie.

av Tarjei J. Svensen

Nordstrand, SK 96, Levanger og Alta kjemper denne helgen om opprykk til neste sesongs Eliteserie i sjakk. Lagene møtes til seriespill i Oslo Schakselskaps lokaler på Majorstua. De to beste lagene rykker opp til det som trolig vil hete Scandicserien 2016/2017.

Nordstrand, med blant andre Johan Salomon og Rune Djurhuus på startstreken, samt SK 96 fra Bergen er storfavoritter og møtes allerede i 1. runde. Levanger og Alta må overraske stort om de skal ha sjanser til opprykk.

SE OGSÅ: Rundeoppsett og lagoppstillinger

1. runde spilles kl 18.00 fredag, 2. runde klokka 12 lørdag før det avsluttes med 3. runde kl. 10. søndag.

Med mindre du vil følge partiene via mobil eller nettbrett, kan du nyte de tolv direktesendte partiene på Akademisk sine sider. Mobilbrukere kan benytte seg av Chessbomb.

(Besøkt 561 ganger, 1 besøk i dag)