Slik oppsummerer Magnus Carlsen 2015

– Avisene fikk i alle fall noe å skrive om.

av Tarjei J. Svensen

Lørdag går Magnus Carlsen i gang med sin første turnering i 2016, tradisjonsrike Tata Steel Chess i Wijk aan Zee. I den forbindelse har han sluppet en videoen som oppsummerer hans tanker om 2015.

– Det er den verste turneringen jeg noen gang har spilt, sier han om Norway Chess og legger til at «avisene fikk i alle fall noe å skrive om».

Om status rett før sin første turnering i 2016:

– Situasjonen nå er at jeg føler meg i bra sjakkform. Jeg føler meg enda ikke som en med masse overskudd av energi, men jeg tror sjakkformen er bra. Nå ser jeg frem til Tata Steel Chess og jeg tror jeg vil ha gode sjanser der. Det vil være viktig å holde fokus gjennom hele turneringen siden det er mye å hente på slutten.

(Besøkt 969 ganger, 1 besøk i dag)