Det er mye å se frem til på Sjakkbloggen i høst

Russen lager liv på russens dag. Foto: Tarjei J. SvensenRussen lager liv på russens dag. Foto: Tarjei J. Svensen

Sommeren er over, men det er mer sjakkblogging i vente i høst og frem mot jul.

av Tarjei J. Svensen

Foto: Yerazik Khachatourian

Foto: Yerazik Khachatourian

Drøyt tre måneder etter lanseringen av Sjakkbloggen, er det publisert 110 innlegg som har fått 123.000 sidevisninger totalt. På det meste har det vært nær 7000 visninger daglig. Den første uken var den mest besøkte med 28.000 visninger. Siden da har trafikken, med et par unntak, vært jevn.

Saken om David Lladas fantastiske sjakkbilder er foreløpig den mest leste, tett etterfulgt av Atle Grønns ros av TV 2s Kaja Marie Snare og forklaringen på hvorfor bare tre av elleve stormestere deltok i NM.

Sjakkbloggen har blant annet dekket EnterCard Chess Qualifier, NM for lag, Norway Chess, Landsturneringen, Vila de Sitges og CellaVision Chess Cup på stedet med bilder og rapporter. Og det er mer i vente:

I oktober blir det tur til Berlin der Magnus Carlsen skal forsvare titlene i VM i lyn- og hurtigsjakk. Måneden etter er Sjakkbloggen invitert til NM for ungdom som finner sted på Quality Hotel Edvard Grieg i Bergen. Og i desember blir det rapporter onsite under London Chess Classic, den avsluttende turneringen i Grand Chess Tour.

I romjula har Hans Olav Lahlum sørget for å arrangere TV 2 Chess International på Fagernes. Der er vi på plass.

Men før den tid spilles Sinquefield Cup i St. Louis. Magnus Carlsen skal prøve å reise kjerringa etter fadesen i Stavanger. Det blir dessverre ingen USA-tur for Sjakkbloggen, men det blir noen saker før og under turneringen, i kombinasjon med livekommentering for VG.

Det er mulig vi har glemt noe her. Eller kanskje du vil ha Sjakkbloggen med på flere turneringer?

P.S! Er du fornøyd med Sjakkbloggen? Lik oss på Facebook!

(Besøkt 425 ganger, 1 besøk i dag)