Magnus spiller lynsjakk i Moskva!

Magnus Carlsen spiller lynsjakkfinalen Tal Memorial Blitz i dag fredag og lørdag. Følg finalen direkte!

18 av de beste spillerne i verden deltar i det som er verdens største lynsjakkturnering på lik linje med det offisielle FIDE-VM i lynsjakk. Her er nesten hele verdenseliten samlet til lynsjakk (4 minutter pluss 2 sekunder tilleggstid per trekk), bare Levon Aronian, Viswanathan Anand og Veselin Topalov er fraværende mens det også er selskap fra eks-verdensmester Anatoly Karpov. Det spilles totalt 34 runder, to ganger mot hver motstander. 17 runder fredag, og 17 lørdag.

1. premien er på nærmere 125 000 kroner.

Se oppdaterte resultater, omtale på Henrik Carlsens blogg, NRK Sjakk og Nettavisen.

Her fra kvalifiseringen til finalen torsdag:

(Besøkt 220 ganger, 1 besøk i dag)