Morozevich stadig i tet i Moskva

Alexander Morozevich er fortsatt i tet da fem runder av superturneringen Tal Memorial i Moskva er spilt. I de to siste rundene har 8 av 10 partier endt med remis.

Det er fortsatt jevnt i Moskva etter gårsdagens 5. runde. Morozevich har 3½ poeng og topper tabellen alene etter seirene over Alekseev og Kramnik. Shakhriyar Mamedyarov og Ruslan Ponomariov har inntatt 2. plassen med 3 poeng sammen med Vasily Ivanchuk etter seire over henholdsvis Gata Kamsky og Peter Leko i 5. runde. Alexei Shirov sliter fortsatt i bunnen med fattige 1 poeng, men har i hvert fall kommet seg litt etter åpningen med tre strake tap.

Lørdag er hviledag, så neste runde spilles i morgen søndag 13:00. Følg for øvrig turneringen hos ChessBase, ChessVibes, Chessdom, TWIC og spesielt det franske nettstedet Europe Echecs som har videorapporter med GM Robert Fontaine fra turneringen. Se også Sjakkfantomet.

(Besøkt 93 ganger, 1 besøk i dag)