Magnus remiserte Onischuk

GM Magnus Carlsen spilte en relativt kjedelig remis i dagens parti i 4. runde av Biel Chess Festival mot Alexander Onischuk (2670) fra USA.

Partiet åpnet som en interessant slavisk, men det ble etter hvert mange avbytter og spillerne var allerede i dronningsluttspill ved 24 trekk. Magnus gjorde sine vinstforsøk, men det var nok aldri noe mer enn remis.

Etter at russeren Evgeny Alekseev slo Yannick Pelletier og Lenier Dominguez vant over Bacrot, ser vi et klart skille på resultatlisten. Alekseev og Carlsen har nå begge 3 poeng, men Dominguez og Onischuk følger like bak med 2 ½. Bacrot og Pelletier er håpløst fortapt i bunnen med

Alle partiene kan spilles gjennom online eller lastes ned som PGN.

Se for øvrig rapport og omtale hos ChessBase, Chessvibes, Nettavisen og Sjakkfantomet.

Foto: Biel Chess Festival

(Besøkt 133 ganger, 1 besøk i dag)