Svak norsk dobbeltrunde i Politiken Cup

Etter gårsdagens dobbeltrunde i Politiken Cup i København, er det ingen norske som kjemper helt i toppen. Men vi har flere på 2 poeng etter de første tre rundene.

Gårsdagens dobbeltrunde var usedvanlig dårlig for våre norske i Danmark og kun et par klarte poeng mot sine høyere ratede motstandere. Andreas Moen og Gunnar Berg Hanssen tapte begge mot sterke stormestere i 3. runde, men er sammen med Kjell Ole Kristensen og Per Ofstad best av de norske med 2 poeng.

Vår topprangerte IM Torbjørn R. Hansen fortsetter å skuffe, og har bare tatt 1,5 poeng mot tre klart lavere ratede motstandere.

4. runde starter 13:00 og 11 partier kan følges direkte, men ingen av de norske er gode nok til å havne der.

Vi minner igjen om at ALLE (!) partiene fra turneringen utrolig nok kan spilles gjennom på hjemmesiden eller lastes ned som PGN. Det er snakk om 137 partier per runde, og disse er tilgjengelig kort tid etter runden! Man kan virkelig spørre seg om hvordan de får det til. Noe vi kan få til i Norge også?

Se også bilder av Bjørn Berg Johansen hos Sjakk.net, Nettavisen og Sjakknytts første rapport fra Politiken Cup.

(Besøkt 110 ganger, 1 besøk i dag)