Rybka 3

Tidenes sterkeste kommersielle sjakkprogram er straks klar i ny versjon.

Sjakkprogrammet Rybka er er på vei ut i en etterlengtet versjon 3. Programmet som er laget av tsjekkeren IM Vasik Rajlich, har dominert computersjakken i en god del år nå og topper ratinglistene suverent. Programmet er regjerende verdensmester fra 2007.

Nå har ChessBase kapret «den lille fisken» i sin Fritz-familie ved hjelp av den velkjente Fritz-programvaren som så mange allerede kjenner. Blant nyhetene i programmet er en forbedret analysefunksjon kalt «Monte Carlo-analyse», bedre evaluering av remissluttspill, og bedre forståelse for langsiktige materielle offer.

Men programmet koster. ChessBase skal ha 100 Euro for multiprossessorversjonen, 50 Euro for singleversjonen og 25 Euro i tillegg for den nye og utvidede åpningsboken med nærmere 3,4 millioner stillinger.

(Besøkt 109 ganger, 1 besøk i dag)