Intervju med Hans Arild Runde

Hans Arild Runde, mannen bak Liverating.org, får stadig mer oppmerksomhet.

Sunnmøringen bak den etter hvert svært så berømte Liverating.org-siden får stadig mer oppmerksomhet blant verdens sjakkentusiaster. Siden er lenket til fra de fleste store sjakksider, og Hans Arild har også en egen spalte hos Chessdom kalt Measure Up.

Nå er Hans Arild også intervjuet på en tysk sjakkblogg der han forteller litt om siden sin og ideen bak den. Han forteller også at han har har opptil 10 000 treff på siden sin og at han ikke bruker så mye tid på selve oppdateringen, men mer på å sørge for at alle turneringer kommer med i beregningen.

Les Mister Liverating.

Runde (1902) har for øvrig 2,5 poeng etter 5 runder i klasse 1. I toppen er det jevnt med fire spillere med 4 poeng.

(Besøkt 375 ganger, 1 besøk i dag)