Startfeltet i Biel klart

Startfeltet i den 41. Biel Internationales Schachfestival i sveitsiske Biel fra 19. juli – 1. august er nå klart. Dessverre uteblir Biel-gjengangeren Alexander Morozevich, slik at Magnus Carlsen blir klart høyest rangert i feltet. Til gjengjeld får Magnus selskap av flere andre toppspillere 17-åringen tidligere har hatt god kontroll på, slik at sjansene for å gjenta fjorårets suksess er gode.

  1. GM Magnus Carlsen (NOR 2765)
  2. GM Evgeny Alekseev (RUS 2711)
  3. GM Etienne Bacrot (FRA 2703)
  4. GM Lenier Dominguez (CUB 2695)
  5. GM Alexander Onischuk (USA 2664)
  6. GM Yannick Pelletier (SUI 2607)

Som vanlig spiller det 10 runder med full betenkningstid.

(Besøkt 82 ganger, 1 besøk i dag)

2 kommentarer på "Startfeltet i Biel klart"

  1. Er det kjent hvorfor Morozevich ikke kommer? Han holder seg unna det meste i år ser det ut til.

  2. Nei, det er ikke kjent, det kan være flere grunner. Han har jo trukket seg fra et par turneringer i etterkant tidligere. Jeg mener å ha hørt at han var aktuell denne gangen også. Nå ble han kanskje bare skremt av at Magnus deltar nok en gang…

Stengt for kommentarer.